szombat, február 01, 2014

Prológus ~ Bemutatkozás

Sziasztok kedves újonnan jöttek és régi olvasóim!
Igen, Rose King egy újabb történetbe kezd! Remélem ez is tetszeni fog nektek, mint a "Páncél lány", vagy a "A place where dreams came true" amit Aprillel szerkesztek.
Szóval inkább rátérnék arra amit igazán szeretnék elmondani. Ez a történet - mint mindegyik - nagyon fontos számomra, de ez annyira, mint a "Páncél lány". Fontos, mivel ez a sport - ami végig kíséri a történetet - életemben fontos szerepet játszott évekig, de még most is, szóval gondoltam írók evvel is egy történetet.
Még egyszer elmondom, remélem tetszeni fog maga a történet és sokan fogják követni Rosalie M. King életének egy részét. Jó olvasást kíván a prológushoz,
Rose King

 

 A három elem. Kinek mi. Számomra mindig is az úszás, a biciklizés és a futás volt az. Ezek voltak számomra fontosak. Nem tudom, hogy most mi lenne velem nélkülük, hiszen ezeknek szenteltem el az életemet. Úszni, a vízen lebegni, suhanni a hullámok között? Biciklizni, lefelé a dombon a kocsikkal versenyezni, legyőzni az ellenszelet? Futni, egy távot magad mögött hagyni, miközben csodálni tudod a körülötted élő világot és egyé válhatsz a szellővel? Sokaknak ez fárasztó, hiszen ezekből a mondatokból számukra csak az derül ki, hogy elfáradnának, de engem inkább élettel tölt meg! Úgy érzem, ilyenkor elmenekülhetek a saját világomba, tisztán tudok gondolkodni és olyanokat élhetek meg, amiket mások sosem tapasztalnak meg. Elérni egy célt, küzdeni, mialatt te csak magadat szórakoztatod, de közben tudod, hogy ez más mikor otthon csinálod egyedül. Izgalom tölt el, az adrenalin csak száguldozik a testedben, szíved a megszokottnál gyorsabb iramban ver, és közben tisztán próbálsz gondolkodni. Elképzeled magadban, hogy mi fog történni, mit hogyan fogsz csinálni, mikor elérkezik a nagy megmérettetés. Mindent többször leellenőrizel, bár már egy párszor voltál ilyen helyzetben, de mindig a legjobbat akarod kihozni a saját tudásodból. És mikor már csak másodpercek választanak, el a starttól nagy levegőket veszel, az utolsót mélyen a tüdődben tartod, majd mikor megszólal a duda ijesztő, fülsüketítő hangja, izmaid megfeszülnek, szíved hevesen ver és lehull rád a lepel, mely kizárja a külvilágot. Csak te vagy és az ellenfelek, kikkel megméretetted az erődet és persze az eszedet. Itt nincs több esély, csak egy döntést lehet hozni és azt is mihamarabb. Tapasztalatok, melyekkel élned kell, miközben versenyzel, emlékek, ismeretek és persze önbizalom, hogy tud képes vagy rá! És persze a legvégén az lesz a legjobb, ki agyilag, lelkileg, erőügyileg mind ott volt a versenyen.
 Imádom átélni a verseny élményeit és, hogy ennek még nagyobb legyen a tétele – ne csak elindulni -, elmegyek egy jobb helyre. Los Angeles, a napfényes Los Angeles tökéletes hely. Ott van a tenger csalogató hullámai, ott vannak a magas hegyek, melyeket akár biciklivel, akár futva meg lehet mászni. Mind, mind új helyek, melyeket megismerve több tapasztalatot, tudást és erőt tudok magamba tömni. Bár én csak a sport miatt érkeztem ide, mégis ennél ezerszer többet kaptam, mint reméltem.

8 megjegyzés:

 1. Kedves Rose!
  Mind az összes többi történed, ez is elnyerte a tetszésemet. Kíváncsian várom mik lesznek benne és hogyan fogod alakítani a történted. Alig várom, hogy olvassam az első részt!
  Puszi Evelyne!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Evelyne!:D
   Úgy örülök ennek, hogy tetszik! Annyira izgulok még most is, hiszen nem hiszem, hogy sokak közelében állna a sport, de főleg ez a sportág. Remélem nem okozok csalódást és továbbra is tetszeni fog a történetem!:D
   Rose King

   Törlés
 2. Drága Rose!:)
  Már a prológus magával ragadott és felkeltette az érdeklődésemet. Ennek következtében tűkön ülve várom az első részt, kíváncsi vagyok miként fog alakulni a történet!:D
  April xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága egyetlen Aprilem!:)
   Köszönöm biztató szavaidat, amik mindig megmosolyogtatnak! Lehetetlen meghálálni a tőled kapott biztatásokat. Remélem nem hozok csalódást és már én is várom, hogy megírjam az első részt!;)
   Rose King

   Törlés
 3. Rose!:)
  Érdekesnek bizonyul már a prológusod is. Ez az amit annyira szeretek benned (egy dolog a sok közül), hogy ilyen gyorsan magaddal ragadod az olvasók figyelmét. Nekem tetszik, még nem olvastam ilyen témájú blogot, így nagyon várom, hogy mit rejtegetsz nekünk! <3
  Adri xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Adri!:D
   Annyira örülök, hogy tetszik és hogy érdekesnek is találod, már a prológust!:D Na, ezt jó látni! Reménykedtem is benne, hogy máshol nincs még egy ilyen blog!:DD Hát sok izgalom lesz benne, sok cselekmény, szóval remélem izgalmas kis blog lesz!;)
   Rose King

   Törlés
 4. szia :)) a blogajánlódba egyenest beleszerettem, de komolyan :D sehol nem láttam még ehhez hasonló, sporttal kapcsolatos blogot, úgyhogy remélem izgalmas lesz.. a prológust már imádom, mert embert nem hallottam még így beszélni/írni futásról, úszásról vagy biciklizésről, úgyhogy mindjárt olvasom a további részeket és igyekszem kommentelni :)) sok ihletet és a kinézet is tetszik ;))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Amanda!

   Örülök, hogy megtetszett a történet, remélem nem okozok csalódást a folytatással és továbbra is rendszeres olvasója leszel a történetnek. A design-t Elena Brame érdeme, én is nagyon imádom amit készített.

   Rose King

   Törlés